Despre noi

GM  Tehnical Dent  - Laborator Tehnica Dentara

        Laborator tehnica dentara, intemeiat in 2010 de tehnicieni dentari Opris Gigi Cristian si Dina Marius Nicu, ofera lucrari protetice pentru orice edentatie.  Estetica, forma si functia dintelui natural pe arcada este pentru noi un obiect de studiu permanent.

Laboratorul utilizeaza aparatura profesionala de generatie noua , precum si materiale de cea mai buna calitate, ceea ce garanteaza un nivel înalt de calitate al lucrarilor executate. Garantia reprezentand calitatea. Putem face fata oricarei exigente si orice preferinta venita din partea medicului sau pacientului.

Executam cu rapiditate lucrari in regim de urgenta. Incercam sa multumim cat se poate de mult pacientul cat si colaboratorii. Standardele noastre sunt in permanenta crestere si incercam sa mentimen calitatea lucrarilor la un standard ridicat.

Aceasta misiune, deloc simpla, de restaurare a arcadelor dentare edentate, a facut din noi profesionisti cu simt estetic, a dezvoltat in noi un spirit inovator si ne aminteste mereu de limitele noastre umane in raport cu Creatorul.

Colaborarea cu medici stomatologi exigenti din tara si strainatate ne-a impulsionat sa alegem calitatea in detrimentul cantitatii. Suntem incantati sa colaboram cu orice cabinet stomatologic care are aceeasi filosofie.

Dintre orasele mari de unde avem medici stomatologi cu care colaboram cu succes amintim: Bucuresti, Brasov, Sibiu, Tirgu Mures, Ramnicu Valcea, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta, Ploiesti.

  De ce noi? Pentru ca alegem calitatea si nu cantitatea. Pentru ca suntem seriosi si respectam termenele. Pentru ca pentru noi este important ca in final medicul si pacientul sa fie multumiti.

Cine sunt colaboratorii nostrii?  Colaboram cu succes cu medici stomatologi din intreaga tara. Am perfectionat un sistem care permite realizarea lucrarilor si folosirea curieratului rapid pentru a raspunde cerintelor venite din alte orase.

  Ce materiale folosim? Folosim materiale si tehnici de calitate superioara pentru a obtine lucrari corecte din punct de vedere morfologic, functional si estetic.